E-Rally Twente wordt uitgesteld.

I.v.m. alle maatregelen rondom het Coronavirus hebben ook wij moeten besluiten  dit event uit te stellen. We volgen hiermee de richtlijnen vanuit de regering en het RIVM. We vinden het erg jammer maar gezondheid gaat boven alles. Houd onze facebookpagina en website in de gaten voor een update. Wij wensen iedereen heel veel gezondheid toe in deze onwerkelijke tijden.

 

Hieronder treft u het oorspronkelijke bericht aan:

17 april wordt de eerste E-rally Twente gereden.

De opbrengst van deze E-rally komt geheel ten goede aan de realisatie van ouder-kind kamers in het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie. Hier kunnen ouders dag en nacht bij hun zieke kind zijn, wat bijdraagt aan de emotionele stabiliteit en ontwikkeling van het kind. Met een nationale Lions actie willen we ervoor zorgen dat de kamers een thuisgevoel bieden voor kind en ouders.

Iedereen kent in zijn omgeving wel een kind met kanker. Jaarlijks krijgen ongeveer 600 kinderen in ons land kanker en nog steeds overlijdt 1 op de 4 kinderen aan deze ziekte. Sinds medio 2018 worden alle kinderen met kanker uit heel Nederland in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Hier is alle kennis en ervaring op het gebied van kinderoncologie samengebracht. Zo krijgt elk kind met kanker de beste
behandeling en heeft het een grotere kans om te overleven.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website: Https://www.e-rallytwente.nl