FUN(D)RIDE 2019

FUN(D)RIDE 2019

  • 2019
  • Lions Adminaccount

Op 24 mei van dit jaar organiseren wij de tweede LCA FUN(D)RIDE. Een MTB tourtocht voor het goede doel. Bovendien de uitgelezen gelegenheid om te netwerken in een informele, sportieve en ontspannen setting. Genieten van de omgeving op een dertig of vijftig kilometer lange MTB-route. De route start net als vorig jaar in Boekelo en slingert via Haaksbergen en de Haarmühle door natuurgebied en boerenland, over zandwegen en smalle bospaden en bevat bovendien ruim tien kilometer speciaal aangelegde singeltracks.

De opbrengst van de FUN(D)RIDE 2019 komt geheel ten goede aan Stichting Leergeld. Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Stichting Leergeld biedt deze kinderen de kans om mee te doen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.

Steun dit goede doel! Wil je deelnemen of ben je nieuwsgierig geworden naar de verschillende sponsorpakketten? Neem dan contact op met Lions Enschede Adversa: [email protected]