Fun(d)Ride wordt uitgesteld.

I.v.m. alle maatregelen rondom het Coronavirus hebben ook wij moeten besluiten  om dit evenement uit te stellen. We volgen hiermee de richtlijnen vanuit de regering en het RIVM. We vinden het erg jammer maar gezondheid gaat boven alles. Houd onze Facebookpagina en website in de gaten voor een update. Wij wensen iedereen heel veel gezondheid toe in deze onwerkelijke tijden.

Hieronder treft u het oorspronkelijke bericht aan:

05 juni 2020 wordt de Fun(d)Ride weer gereden. Een MTB toertocht voor het goede doel. Bovendien de uitgelezen gelegenheid om te netwerken in een informele, sportieve en ontspannen setting. Genieten van de omgeving op een dertig of vijftig kilometer lange MTB-route. De route start net als vorig jaar in Boekelo en slingert via Haaksbergen en de Haarmühle door natuurgebied en boerenland, over zandwegen en smalle bospaden en bevat bovendien ruim tien kilometer speciaal aangelegde singeltracks.

De opbrengst van de FUN(D)RIDE 2020 komt geheel ten goede aan de Wensambulance.

Steun dit goede doel! Ben je nieuwsgierig geworden naar de verschillende sponsorpakketten? Neem dan contact op met Lions Enschede Adversa: enschedeadversa@lions.nl

Wil je deelnemen meld je dan via onderstaande formulier aan: