Doe mee met Adversa!

LID WORDEN

Het is gaaf om een Lion te zijn!

Zet jij je graag in voor je omgeving en specifiek voor Enschede en Twente? Dan is Lions Club Adversa iets voor jou!
Lions zetten zich lokaal én internationaal belangeloos in om anderen te helpen. Door geld bijeen te brengen, maar ook door de handen uit de mouwen te steken.
Met ruim 1,4 miljoen leden zijn we al meer dan 100 jaar actief over de hele wereld.
Je krijgt er veel voor terug: vriendschap en gezelligheid, de kans om iets te leren, persoonlijk te groeien en de mogelijkheid om met elkaar iets goeds te doen voor de samenleving.

De missie van onze club is dat wij ons samen inzetten om bij te dragen aan het vergroten van de levensvreugde binnen de lokale gemeenschap.
Dit onder het motto: ‘Adversa is samen doen, samen helpen, samen geven’. Wij zijn een jonge, gemengde en ondernemende club.

Tijdsinvestering

 • Elke laatste maandag van de maand vanaf 19.00 uur vergadering, inclusief eten en borrel (uitgezonderd in zomerperiode en december)
 • Actieve rol in de acties die we gedurende het jaar organiseren, o.a. MTB Fundride, E-rally, wijnactie, NL Doet om geld op te halen voor het goede doel
 • Omdat gezelligheid en vriendschap belangrijk voor ons zijn, plannen we 2x per jaar een leuke avond; zomer bbq en een kerstdiner

Financiële investering
De jaarlijkse contributie bedraagt € 395,-. Dit is inclusief de maaltijden op de maandagen en de 2 sociale activiteiten (zomer bbq en kerstdiner)

Heb je interesse?

 • Vul je gegevens in op onderstaand aanmeldformulier of benader een Adversa Lionslid
 • Een kennismakingsgesprek volgt
 • Wanneer vanuit beide kanten positief, dan kun je 2 keer een vergadering bijwonen om te ervaren
 • Enthousiast? We verwelkomen je graag officieel en feestelijk als nieuw lid in de volgende vergadering!


  Samen Doen

  Samen Helpen

  Samen Geven